Texel

Fietsen is één van de beste manieren om Texel te ontdekken. Geniet op een voordelige manier van dit schitterende stukje Nederland en doe dit op de allerbeste e-bikes. Stella Fietsverhuur Texel heeft prachtige elektrische fietsen in haar assortiment. Allemaal uitgevoerd met een Shimano Nexus versnellingsnaaf en een krachtige 11Ah accu (396Wh) en een laag gewicht. Reserveer gemakkelijk een elektrische- of standaard fiets online bij Stella Fietsverhuur in Den Burg of De Koog. Zo ben je verzekerd van een fiets als je aankomt op Texel: de gereserveerde (elektrische) fiets staat dan voor je klaar. Pas nu kun je echt genieten van Texel.

Verhuurlocaties op Texel

Hier kunnen de links naar De Koog en Den Burg

De voordelen van een elektrische fiets huren op Texel

Op een eiland als Texel zijn de voordelen van een elektrische fiets misschien nog wel groter dan op het vasteland. Over het algemeen is er op de Waddeneilanden veel (tegen)wind. Maar ook de grote poldervlaktes en het duinlandschap maakt dat een e-bike extra goed tot zijn recht komt. Sterker nog, met een e-bike op Texel wordt jouw vakantie pas echt vakantie! Met een e-bike kun je erg comfortabel en ontspannen verplaatsen over Texel. Ook heb je natuurlijk geen gedoe met parkeren en parkeerkosten.

Waarom een fiets huren bij Stella Fietsverhuur Texel?

De goedkoopste elektrische fietsen huren op TexelVerhuurlocaties in Den Burg en De Koog Reserveer je elektrische fiets gemakkelijk onlineGratis bezorging* en omruilservice bij pech onderwegProbeer een Stella e-bike in een prachtige omgevingNaast onze e-bikes verhuren we ook standaard fietsen op Texel voor een zéér scherpe prijs

Einzelnes Ergebnis wird angezeigt

Einzelnes Ergebnis wird angezeigt