Fietsverhuur Veluwe

De Veluwe beleef je het beste per fiets. Ontdek de talrijke fietspaden die je door de bossen, heidevelden, vennetjes en stuwwallen brengen. Niet voor niets is de Veluwe al jarenlang één van de meest geliefde vakantiebestemmingen.

Fietsen op de Veluwe

De Veluwe ligt centraal gelegen in Nederland, in de provincie Gelderland. Het gebied is maar liefst 91.200 hectare groot en is daarmee op de Waddenzee na, het grootste natuurgebied van Nederland. De Veluwe ligt globaal ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Met de klok mee komen we langs de steden Hattem, Apeldoorn, Dieren, Arnhem, Wageningen, Ede, Barneveld en Harderwijk. Het grootste gedeelte van de Veluwe bestaat uit eeuwenoude bossen, doorkruist door honderden kilometers aan fietspaden.

Fietsroutes Noord-Veluwe

Het noorden van de Veluwe kenmerkt zich door zandvlaktes en uitgestrekte bosranden. De Noord-Veluwe was tot 1900 een uitgestrekt zandgebied. Tegenwoordig is er nog ongeveer 1400 hectare zandverstuivingen op de Veluwe te vinden. Bekende zandverstuivingen zijn Het Zoom in Doornspijk, het Beekhuizerzand bij Harderwijk en de verstuiving bij Kootwijk, één van de grootste actieve zandverstuivingen in Europa. Rond Nunspeet en Elspeet stralen bossen en heidevelden een enorm gevoel van rust en natuur uit.

Fietsverhuur Nunspeet

Op een comfortabele manier de Noord-Veluwe ontdekken? Huur dan voordelig in Nunspeet een elektrische fiets. Fiets door de bossen bij Nunspeet naar de zandverstuiving van Doornspijk. Ga je liever naar het water? Op een elektrische fiets ben je zo bij het Veluwemeer! En allemaal op je eigen tempo. Nunspeet ligt op een unieke plek op de Veluwe, waar bos, heide en het Veluwemeer samenkomen. Samen met de goede bereikbaarheid via de A28 en N309 is Nunspeet het ideale vertrekpunt voor een fietstocht over de Veluwe!

Verhuurlocaties

Het is mogelijk om rechtstreeks een Stella e-bike te huren bij onderstaande locaties in en rondom Nunspeet:


Villa Vennendal
Vennenpad 5
8072 PX Nunspeet
www.villavennendal.nl
  B&B Nunspeet “De Droomhoeve”
Harderwijkerweg 37
8071 EM Nunspeet
www.dedroomhoeve.nl
 De Hoeve Hotel De Hoeve van Nunspeet
Elspeterweg 14
8071 PA Nunspeet
www.dehoevevannunspeet.nl
 De Hoeve Hotel NH Veluwe Sparrenhorst
Eperweg 46
8072 DB Nunspeet
www.nh-hotels.nl
  Outdoorcentrum Nunspeet
Plesmanlaan 2
8072 PT Nunspeet
www.outdoornunspeet.nl
  B&B Het Wellnest
Harderwijkerweg 251
8077 RE Hulshorst
www.hetwellnest.nl
 De Foreesten Hotel Restaurant de Foreesten
Gortelseweg 8
8076 PS Vierhouten
www.foreesten.nl


Liever fietsen in Twente? Informeer naar onze verhuurlocaties in Twente.