De Koog

18,00/ dag

150 op voorraad

Datums leegmaken

Zondag gesloten

Einde van de dag op zaterdag kan de fiets opgehaald worden. Terugbrengen kan op maandag ochtend!
Wij verzoeken je de e-bikes voor 11:00 uur op te halen. Wil je de e-bikes later ophalen? Dan verzoeken wij je dit te vermelden bij de opmerkingen tijdens het reserveren.

Beschrijving

Stella Fietsverhuur De Koog op Texel

Bij Stella Fietsverhuur De Koog ben je aan het juiste adres voor het huren van een elektrische fiets op Texel. In onze fietsverhuur aan de Dorpsstraat 3 in De Koog verhuren wij uitsluitend Stella elektrische fietsen. Wij hebben helaas geen gewone fietsen of tandems in ons assortiment. Een gewone fiets zet je trapinspanning om in beweging. De elektrische fiets doet dit ook, maar helpt je door middel van trapondersteuning. Je hoeft dus minder hard te trappen en kan daardoor meer genieten van de omgeving en je welverdiende vakantie. Want laten we eerlijk wezen: op Texel waait het harder dan op het vasteland, dus bij veel tegenwind moet je harder trappen. Met een elektrische fiets merk je hier niets van. Kun je echt genieten van je vakantie!

Kom je aan op Texel, dan kun je Stella Fietsverhuur De Koog makkelijk bereiken. Neem vanaf de haven de bus naar De Koog en bezoek ons aan de Dorpsstraat 3. Hier staan alle elektrische fietsen voor je klaar. Mocht je er zeker van willen zijn dat niet alle fietsen al verhuurd zijn, maak dan gebruik van ons reserveringssysteem. Dan zorgen wij dat je elektrische huurfietsen beschikbaar zijn!

Wil je je elektrische fiets uitrusten met accessoires, zoals een fietshelm, kinderzitje of een degelijk slot? Ook dat is uiteraard mogelijk bij ons. Geef dit bij het reserveren aan, dan regelen wij dat het klaarligt voor je. Gebruik het formulier hierboven om te reserveren voor een elektrische fiets.

Elektrische fietsen huren in De Koog

Wanneer je op vakantie bent op Texel, wil je natuurlijk het eiland volledig verkennen. Wij helpen je daarbij met onze elektrische fietsen. Want Texel is hét eiland om met de fiets te verkennen: met meer dan 100 kilometer aan fietspaden kun je alle kanten op. Daarnaast kent Texel verscheidene bezienswaardigheden die je bezocht moet hebben; een aantal van die attracties zijn niet te bereiken met de auto.

Nu kun je uiteraard je eigen fiets meenemen naar Texel, maar dat is niet voor iedereen handig. Juist voor jullie heeft Stella twee fietsverhuurpunten geopend, waaronder in De Koog.

Fietsen vanuit De Koog

De Koog is dé badplaats van het eiland Texel. Het strand is zo te bereiken van het centrum van het dorp. Of pak een terrasje, ga lekker winkelen en geniet van een heerlijke lunch of diner.

Of pak de fiets en vertrek vanuit De Koog naar een van de vele mooie attracties die Texel rijk is. Fiets bijvoorbeeld naar de vuurtoren van Texel, die op het meest noordelijke punt van het eiland staat. Fiets vanuit De Koog naar het zuidwesten en je komt uit bij het Ecomare, ideaal om met kinderen te bezoeken. Na afloop kun je zo het Nationaal Park Duinen van Texel verkennen.

Contactgegevens

Stella Fietsverhuur De Koog
Dorpsstraat 3
1796 BA De Koog
Tel: 085-486 7341

Locatie