Den Burg

18,00/ dag

50 op voorraad

Datums leegmaken

Zondag gesloten

Einde van de dag op zaterdag kan de fiets opgehaald worden. Terug brengen kan op maandag ochtend!
Wij vragen u de gereserveerde fietsen voor 11:00 uur op te halen.  Wilt u de fietsen later ophalen? Dan verzoeken wij u dit bij de opmerkingen aan te geven

Beschrijving

Stella Fietsverhuur Den Burg

Vanaf maandag 16 november tot maandag 1 maart zijn wij geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Voor de ideale (elektrische) fiets huren op Texel ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons fietsverhuur aan de Weverstraat 70 in Den burg heb je de keuze uit gewone fietsen en elektrische fietsen. Waar je bij de gewone fiets alle inspanning zelf moet verrichten, helpt de elektrische fiets je door middel van de trapondersteuning. Zo wordt je vakantie pas echt genieten.

Wanneer je voor het eerst aankomt op het eiland kun je onze vestiging in Den Burg eenvoudig bereiken. Elk uur vertrekt lijn 828 van het Horntje. Neem je bagage mee de bus is en na een kwartier ben je in Den Burg aangekomen.

Je vindt onze fietsverhuur in Den Burg aan de Weverstraat 70. Wil je zeker zijn van een fiets in je vakantie? Dan raden we je aan om vooral een fiets te reserveren. Wij zorgen dan dat de fiets voor je klaarstaat in onze vestiging in Den Burg.

De prijs voor het huren van een fiets hangt af van je keuze voor een gewone fiets of een e-bike. Ook het aantal dagen dat je de fiets wil huren is van invloed. Daarnaast heb je de optie om verschillende accessoires bij te huren. Geef hierboven aan of je er gebruik van wil maken en hoe lang je de fiets wil huren. Wil je liever een gewone fiets? Ook die zijn te huur.

Elektrische fietsen huren in Den Burg op Texel

Ben je op vakantie op Texel en wil je het eiland verkennen, dan helpen we je graag op weg met onze (elektrische) fietsen. Texel is bij uitstek een fietseiland met mooie plekken om te bezoeken. Zo kent Texel meer dan 100 kilometer aan fietspaden. Daarnaast zijn een aantal van de mooiste bezienswaardigheden niet per auto bereikbaar. Met de (elektrische) fiets daarentegen kun je ze makkelijk bezoeken.

Maar om je eigen fiets mee te brengen naar het eiland is voor lang niet iedereen ideaal. Daarom heeft Stella twee fietsverhuurpunten geopend, waaronder in Den Burg.

Fietsen vanuit Den Burg

Den Burg wordt gezien als de hoofdstad van Texel en ligt centraal op het eiland. Hierdoor is het hele eiland vanaf hier prima te bereiken met de fiets. Fiets bijvoorbeeld eens naar de vuurtoren van Texel, iets buiten Cocksdorp. Of ga naar het prachtige Waddengebied in de zuidoostelijke regio van het eiland, met zijn uitgebreide aanbod aan vogelreservaten. Waar je ook heen wilt, vanuit Den Burg fiets je er zo naartoe.

Daarnaast is Den Burg een levendige plaats met genoeg bezienswaardigheden, allemaal makkelijk te bereiken op de fiets. Houd je van historie, bezoek dan zeker de Hervormde kerk uit 1452. En voor de zoetekauwen is Chocolaterie Smidt zeker een uitstapje waard.

Contactgegevens

Stella Fietsverhuur Den Burg
Weverstraat 70
1791 AE Den Burg
Tel: 085-486 7341

Locatie