Den Burg

18,00/ dag

75 op voorraad

Datums leegmaken

Zondag gesloten

Einde van de dag op zaterdag kan de fiets opgehaald worden. Terugbrengen kan op maandag ochtend!
Wij verzoeken je de e-bikes voor 11:00 uur op te halen. Wil je de e-bikes later ophalen? Dan verzoeken wij je dit te vermelden bij de opmerkingen tijdens het reserveren.

Beschrijving

Stella Fietsverhuur Den Burg

Fietsen is een van de beste manieren om het eiland te verkennen. Op de fiets ben je in staat om zoveel mogelijk te zien, in je eigen tempo, aangezien je geen vaste route hoeft te volgen en niet afhankelijk bent van openbaar vervoer. Wil je op elektrische fietsen Texel verkennen? Dan kan je bij ons eenvoudig een elektrische fiets huren op Texel. Je vindt Stella Fietsverhuur in de Weverstraat 70 in Den Burg. 

Wanneer je voor het eerst aankomt op het eiland kun je onze vestiging in Den Burg eenvoudig bereiken. Elk uur vertrekt lijn 828 van het Horntje. Neem je bagage mee de bus is en na een kwartier ben je in Den Burg aangekomen. Wil je zeker zijn van een fiets in je vakantie? Dan raden we je aan om vooral een fiets te reserveren. Wij zorgen dan dat de fiets voor je klaarstaat in onze vestiging in Den Burg. Wij hebben een ruim assortiment elektrische fietsen in 26 en 28 inch. Gewone fietsen, bakfietsen en tandems verhuren wij helaas niet.

Elektrische fietsen huren in Den Burg op Texel

Ben je op vakantie op Texel en wil je het eiland verkennen, dan helpen we je graag op weg met onze elektrische fietsen. Texel is bij uitstek een fietseiland met mooie plekken om te bezoeken. Zo kent Texel meer dan 100 kilometer aan fietspaden. Daarnaast zijn een aantal van de mooiste bezienswaardigheden niet per auto bereikbaar. Met de elektrische fiets daarentegen kun je ze makkelijk bezoeken.

Maar om je eigen fiets mee te brengen naar het eiland is voor lang niet iedereen ideaal. Daarom heeft Stella twee fietsverhuurpunten geopend, waaronder in Den Burg.

Fietsen vanuit Den Burg

Den Burg wordt gezien als de hoofdstad van Texel en ligt centraal op het eiland. Hierdoor is het hele eiland vanaf hier prima te bereiken met de fiets. Fiets bijvoorbeeld eens naar de vuurtoren van Texel, iets buiten Cocksdorp. Of ga naar het prachtige Waddengebied in de zuidoostelijke regio van het eiland, met zijn uitgebreide aanbod aan vogelreservaten. Waar je ook heen wilt, vanuit Den Burg fiets je er zo naartoe.

Daarnaast is Den Burg een levendige plaats met genoeg bezienswaardigheden, allemaal makkelijk te bereiken op de fiets. Houd je van historie, bezoek dan zeker de Hervormde kerk uit 1452. En voor de zoetekauwen is Chocolaterie Smidt zeker een uitstapje waard.

Contactgegevens

Stella Fietsverhuur Den Burg
Weverstraat 70
1791 AE Den Burg
Tel: 085-486 7341

Locatie