Burgh-Haamstede

18,00/ dag

75 op voorraad

Datums leegmaken

Zondag gesloten

Einde van de dag op zaterdag kan de fiets opgehaald worden. Terugbrengen kan op maandag ochtend!
Wij verzoeken je de e-bikes voor 11:00 uur op te halen. Wil je de e-bikes later ophalen? Dan verzoeken wij je dit te vermelden bij de opmerkingen tijdens het reserveren.

Beschrijving

Stella Fietsverhuur Burgh-Haamstede

Bij Stella Fietsverhuur Burgh-Haamstede ben je aan het juiste adres voor het huren van een elektrische fiets op Schouwen-Duiveland. In onze fietsverhuur huur je een echte Stella e-bike. Door de grote actieradius van Stella e-bikes fiets je zonder problemen over dijken en dammen, óók met tegenwind! Een gewone fiets zet je trapinspanning om in beweging. De elektrische fiets doet dit ook, maar helpt je door middel van trapondersteuning. Je hoeft dus minder hard te trappen en kan daardoor meer genieten van de omgeving en je welverdiende vakantie.

Je vindt Stella Fietsverhuur Burgh-Haamstede aan de Noordstraat 6, in het centrum en gelegen tegenover de kerk en Slot Haamstede. Hier staan alle elektrische fietsen voor je klaar. Mocht je er zeker van willen zijn dat niet alle fietsen al verhuurd zijn, maak dan gebruik van ons reserveringssysteem. Dan zorgen wij dat je elektrische huurfietsen beschikbaar zijn. Wij verhuren helaas geen gewone fietsen, bakfietsen of tandems.

Elektrische fietsen huren in Burgh-Haamstede

Wanneer je op vakantie bent op Schouwen-Duiveland wil je natuurlijk het eiland volledig verkennen. Op Schouwen-Duiveland zijn veel mogelijkheden om indrukwekkende routes te fietsen langs natuurgebieden, monumenten en pittoreske dorpjes. Schouwen-Duiveland verken je het beste op een elektrische fiets. Want laten we eerlijk zijn: in Zeeland waait het harder dan in het binnenland, dus bij veel tegenwind moet je harder trappen. Met een elektrische fiets van Stella Fietsverhuur Burgh-Haamstede merk je hier bijna niets van. Hierdoor kun je pas echt genieten van je vakantie!

Nu kun je uiteraard je eigen fiets meenemen naar Zeeland, maar dat is niet voor iedereen handig. Juist voor jullie heeft Stella een fietsverhuurpunt geopend in Burgh-Haamstede, het toeristisch hart van Schouwen-Duiveland.

Fietsen vanuit Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede ligt aan de Kop van Schouwen op het eiland Schouwen-Duiveland en bestaat uit de twee aan elkaar gegroeide dorpen Burgh en Haamstede. Samen met Renesse is het dorp met name bekend van het toerisme. Veel Nederlanders, Duitsers en Belgen weten in de maanden april tot en met oktober hun weg te vinden naar de stranden aan de Noordzee. In totaal ligt er meer dan 17 kilometer strand, die vanaf een aantal plaatsen een prachtig uitzicht op de Oosterscheldekering hebben.

Fietsliefhebbers komen in Burgh-Haamstede aan hun trekken. Voor wie het gestreste leven van alledag wil ontvluchten stapt op de fiets en doet zich tegoed aan de vele fietsroutes op Schouwen-Duiveland. Er zijn diverse fietsroutes die Burgh-Haamstede doorkruisen, waardoor het dorp een ideaal start- en eindpunt is. De vele fietspaden en de landelijke wegen bieden een gevarieerd uitzicht zoals dat in Nederland vrijwel niet voorkomt. De kustroutes door de fraaie duingebieden, de rustige landweggetjes over het platteland, de karakteristieke gemoedelijke dorpjes. De vele uitgestrekte fietspaden bieden u een vooral veilige en ideale omgeving om alleen, samen of met het hele gezin te genieten en echt tot rust te komen.

Kortom: er valt heel wat te ontdekken op de fiets in en rond Burgh-Haamstede!

Contactgegevens

Stella Fietsverhuur Burgh-Haamstede
Noordstraat 6
4328 AL Burgh-Haamstede
Tel: 085-0646410

Locatie