Over Stella Fietsverhuur

Stella Fietsverhuur is onderdeel van Stella Fietsen, de grootste e-bike specialist van Nederland. Stella Fietsverhuur is opgezet om nog meer mensen kennis te laten maken met onze prachtige e-bikes. Het huren van een Stella e-bike op Texel is dan ook wel heel voordelig.

Laagste prijsgarantie

Het is wel héél voordelig om een Stella e-bike te huren op Texel. Ontdek niet alleen het prachtige eiland, maar ontdek ook onze prachtige elektrische fietsen. Zo kun je pas echt genieten van jouw vakantie!

Grootste verhuurspecialist

Stella Fietsverhuur is één van de grootste fietsverhuurspecialisten op Texel. Met een vestiging in Den Burg op Texel is Stella altijd in de buurt. Naast de elektrische fietsen van Stella zijn er ook heel voordelig niet-elektrische fietsen te huren.

Gratis levering op locatie op Texel

Huur je langer dan 3 dagen een Stella e-bike op Texel? Dan leveren wij de gehuurde elektrische fietsen af op locatie in Texel. Zo hoef je niet naar ons toe te komen en zo kun je direct genieten van jouw e-bike.

Nederlands kwaliteitsproduct

De elektrische fietsen van Stella zijn een echt Nederlands kwaliteitsproduct. De Stella e-bikes worden ontwikkelt en geassembleerd in Nederland. Door de eigen assemblagelijnen kunnen wij echte Hollandse kwaliteit aanbieden, ook bij onze fietsverhuur op Texel. Ga dus met een gerust hart op pad!