Fietsverhuur Zeeland

Denk je aan Zeeland, dan denk je al snel aan de Deltawerken, brede stranden, weidse vergezichten en dijken. En achter de buitenste dijk glinstert altijd het water van een meer, de Schelde of de zee. Een van de leukste manieren om Zeeland te verkennen is op een elektrische fiets. Stap op de fiets en vergeet de stress en zorgen. Geniet van het uitzicht, de zilte lucht en de wind in je haren en kom tot rust. Door de trapondersteuning ben je tegenwind altijd de baas!

Verhuurlocaties in Burgh-Haamstede

Het Landelijk Fietsplatform heeft Zeeland tot 5-sterren provincie uitgeroepen. Dit is de hoogst haalbare score voor een fietsprovincie. Het onderhoud van het netwerk en kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem en faciliteiten langs de routes zijn hiervoor doorslaggevend.

Stella Fietsverhuur in Burgh-Haamstede heeft comfortabel uitgeruste e-bikes in haar assortiment. Stuk voor stuk uitgerust met een krachtige 11Ah accu (396Wh) en met een laag gewicht. Wil je zeker zijn van een e-bike? Reserveer dan eenvoudig online. Zo ben je verzekerd van een e-bike en geniet je gegarandeerd van al het moois dat Zeeland te bieden heeft!

De voordelen van een e-bike huren in Zeeland

In Zeeland zijn de voordelen van een e-bike misschien nog wel groter dan in de rest van Nederland. Over het algemeen waait het in Zeeland altijd. Dat is fijn met de wind in de rug, maar minder prettig met tegenwind. De grote poldervlaktes en het duinlandschap maakt dat een e-bike extra goed tot zijn recht komt. Sterker nog, met een Stella e-bike wordt jouw vakantie in Zeeland pas echt vakantie!